פשטידת מוס דלעת
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, חלמונים, קרום עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
הוראות
מניחים תבנית אפייה בתנור מחממים עד 204°.
אופה פאי קרום עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
מניחים את הקרום על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף. מים קרים ולהניח בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד דלעת, תבלין פשטידת דלעת ווניל עד מעורבב היטב.
מניחים מים 2 אינץ ' בדוד כפול ולהביא לרתיחה.
לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר בראש דוד כפול וחום, לטאטא, עד התערובת רושמת 71° על מדחום מיידי לקרוא.
הסר מהחום ולהמשיך לטאטא עד מגניב גדל בנפח, על 5 דקות.
תערובת ג ' לטין חום במרווחים של 5 שניות במיקרוגל עד מומס, ערבוב בין מרווחים.
תן מגניב מעט, ואז לטאטא לתוך תערובת חלמון ביצה.
מקפלים תערובת דלעת לתערובת חלמון. מקפלים פנימה קצפת. לגרד מילוי לתוך קרום עוגה מקורר להפיץ באופן שווה. מכסים בקלילות בניילון נצמד ומקררים עד להגדרה, לפחות 4 שעות ועד 1 יום.