קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת מוס דלעת

פשטידת מוס דלעת
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, חלמונים, קרום עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.

הוראות

1
מניחים תבנית אפייה בתנור מחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופה פאי קרום עד חום זהוב, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הקרום על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1 כף. מים קרים ולהניח בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד דלעת, תבלין פשטידת דלעת ווניל עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים מים 2 אינץ ' בדוד כפול ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
לטאטא יחד חלמונים ביצה וסוכר בראש דוד כפול וחום, לטאטא, עד התערובת רושמת 71° על מדחום מיידי לקרוא.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר מהחום ולהמשיך לטאטא עד מגניב גדל בנפח, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
תערובת ג ' לטין חום במרווחים של 5 שניות במיקרוגל עד מומס, ערבוב בין מרווחים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
תן מגניב מעט, ואז לטאטא לתוך תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מקפלים תערובת דלעת לתערובת חלמון. מקפלים פנימה קצפת. לגרד מילוי לתוך קרום עוגה מקורר להפיץ באופן שווה. מכסים בקלילות בניילון נצמד ומקררים עד להגדרה, לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות