פשטידת עוף
פשטידת עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 777 קלוריות. אם יש לכם מים, עוף, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה טוב. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה על אש בינונית. כרישה מוקפצת 7 דקות.
מפזרים קמח על כרישה. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 3 דקות.
לטאטא במרק עוף הבא 3 מרכיבים; להביא לרתיחה.
מוסיפים אפונה, תערובת תירס, פטרוזיליה, 2 כפיות שמיר ועוף.
יוצקים לתוך צלחת עוגה עמוקה משומנת 9 אינץ'.
לטאטא יחד חלמון ביצה 1 כף מים, מברשת מתחת לקצה הקרום עם ביצה לשטוף.
מניחים את הקרום, מוברש בצד למטה, על עוגה; crimp או להשתמש בחלק האחורי של מזלג לאטום את קצה הקרום סביב צלחת.
חותכים 4 עד 5 פתחי אוורור במאפה.
מברשת העליון עם ביצה לשטוף, ומפזרים הנותרים 1 כפית שמיר.
אופים ב 400 במשך 30 עד 35 דקות או עד מאפה הוא חום זהוב תערובת מבעבעת.
* למטרות בדיקה, השתמשנו birdseye תירס התינוק לערבב עם תירס, גזר, ברוקולי.