פשטידת עוף
פשטידת עוף עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, פחות נתרן מרק עוף, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פשטידת עוף, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; מוסיפים שמן.
מוסיפים תפוחי אדמה ו -6 המרכיבים הבאים (דרך טימין), ומטוגנים במשך 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; מפזרים קמח על ירקות. מבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים חלב ומרק. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד מעובה.
מוסיפים עוף, אפונה, מלח ופלפל.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 3 ליטר.
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); ריסוס קל עם ספריי בישול. חזור על שכבות עם תרסיס בישול פילו הנותרים.
מניחים שכבות פילו רופף על גבי תערובת בצלחת.
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד העליון הוא זהב.