עוגת צד כתום עם ציפוי שוקולד עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 945 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קצפת כבדה, ביצים, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת צד כתום אני, ארוחת ערב Party Series-חלק 4: עוגת תפוזים שקדים, ו עוגת מסיבת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקו עם נייר שעווה חמאה שני 8 מחבתות עגולות אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קרם יחד מרגרינה ו 1 1/4 כוס סוכר לבן עד אור ורך. הכה בביצים וקליפה כתומה עד שילוב יסודי. מערבבים 1/2 כוס מיץ תפוזים וחלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
גרידה כתומה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
¼ כוס קמח גדושה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מערבבים לתוך תערובת מוקרם, ומכים עם מערבל חשמלי במהירות בינונית במשך 2 דקות. תערובת בצבעי מאכל כתומים.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים במשך 25 דקות. מגניב 10 דקות, ולאחר מכן להסיר שכבות מחבתות. לקלף את נייר שעווה, מגניב לחלוטין על מדפים תיל. לפצל כל שכבה של עוגה, מה שהופך 4 שכבות דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים שכבות עם מיץ תפוזים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
7
מפזרים ג ' לטין על המים הקרים בכוס קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מניחים כוס באמבט מים רותחים, ומערבבים עד שג ' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
9
הסר מהחום, ולהניח בצד לרגע. קצפת עם סוכר ממתקים עד שרק מתחיל להתעבות. תמשיך להכות בזמן שאתה מוסיף את מיץ התפוזים. לאט לאט לשפוך ג ' לטין, ולשלב ביסודיות. הכה עד נוקשה. ממלאים שכבות עם קצפת בטעם כתום.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומי
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
מלח דק, לשולי הכוסות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
בדוד כפול, לשלב ריבועים של שוקולד וחמאה או מרגרינה; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
11
בואו להתקרר עד שוקולד מתעבה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
12
יוצקים שוקולד על גבי עוגה, נותנים לו לטפטף במורד הצדדים. מקררים את העוגה במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
13
בואו עוגה לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.