פשטידת עוף עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם פלפל, מים, גבעול סלרי צמרותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
להביא הראשון 5 מרכיבים לרתיחה בתנור הולנדי גדול; להפחית את החום, תערובת ומבשלים 1 1/2 שעות או עד העוף נעשה.
בואו עוף מגניב; עור, עצם, לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
4
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 3 כפות טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בצל ירוק מטובל וסלרי קצוץ בטפטופים חמים במחבת מעל חום בינוני 5 דקות או עד למכרז. בהדרגה לטאטא בקמח עד מעורבב. בהדרגה להוסיף מרק שמור; לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים עוף, בייקון, ביצים, ואת 5 המרכיבים הבאים.