פשטידת עוף בבישול איטי
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם בצל, עלי טימין, רוטב עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, פשטידת עוף מבושלת איטית., ו פשטידת עוף בבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים עוף בתנור. למעלה עם בצל, עופות תיבול, טימין, פלפל, רוטב וסלרי.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
מערבבים בעדינות ירקות קפואים לתערובת עוף. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 30 דקות יותר.
בינתיים, מחממים תנור ל 191°.
אופים ביסקוויטים לפי הוראות השקית.
כפית על תערובת 1 כוס עוף על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם ביסקוויטים מפוצלים.