פשטידת עוף בסגנון ביתי
פאי סיר עוף בסגנון ביתי דורש כ 43 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. לך לחנות ותביא את פימיאנטו, מרק עוף, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף עוף, ומבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק וחמאה, מערבבים היטב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים ירקות ותפוחי אדמה מעורבים. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוח אדמה רך. מערבבים פימיאנטו, מלח ופלפל; להסיר מן החום.
מניחים piecrust על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה.
להחליק בעדינות piecrust אפוי על תערובת במחבת.