קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פשטידת עוף וכרישה.

פשטידת עוף וכרישה.
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1230 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 292 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם חמאה, כרישה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כיסי פשטידת עוף, פשטידת עוף מבושלת איטית., ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב חתיכות רגל עוף, בצל, פטרוזיליה, 1/2 חבורה טימין, ו 3 עלי מרווה, ולכסות במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, להפחית נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך ונופל מעצם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר ושמור חתיכות עוף, מסננים בישול נוזלי ושמורה, ולהשליך מוצקים הנותרים. חזור בישול נוזלי לסיר ומבשל עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 10 דקות. שמור.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לגרוס את העוף ולהעביר לקערה גדולה, להשליך עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר עלים מן הקורנית הנותרת, לחתוך דק מרווה הנותרים. ממיסים 1 כפות חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף כרישה, עלי קורנית, ומרווה פרוסה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרישה הם התרככו אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
שילוב כרישה ועוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
ממיסים את שאר החמאה במחבת על חום גבוה בינוני ומוסיפים קמח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לטאטא כל הזמן, להוסיף לאט 1 1/2 כוסות שמור בישול נוזלי חרדל דיז ' ון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
הסר מהחום ולהקציף בשמנת, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
יוצקים רוטב על עוף כרישה ומערבבים עד לשלב מלא; טעם ועונה שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
כדי להרכיב את העוגה: להתאים את מתלה התנור למצב באמצע ולחמם מראש ל 204°. לחלק בצק עלים ל 2 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך מלבן 9-by 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מניחים 1 מלבן על תבנית אפייה מרופדת, ולאחר מכן מניחים את המילוי במרכז העוגה עוזב גבול 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
מברישים את הגבול עם ביצה מוכה, ולאחר מכן מניחים את גיליון המאפה שנותר על גבי. צבטו את הקצוות סגורים, ולאחר מכן צחצחו את הקצוות עם ביצה וקפלו כל קצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
14
תבריש את שאר העוגה עם ביצה. עם קצה של סכין, לעשות שני חורים למרכז עבור האדים לברוח, בעדינות להבקיע את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
15
אופים עד העוגה הוא חום זהוב פריך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מעבירים למגש הגשה ומגישים.