פשטידת עוף (ללא ביצה, ללא אגוז)
צריך מנה עיקרית ללא חלב? פשטידת עוף (ללא ביצה, ללא אגוז) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 733 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, אבקת קארי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: בצק עוגיות אכיל (ללא ביצה וללא חלב), מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו רוטב אלף האיים (ללא גלוטן, תירס, ללא חלב, ללא סויה, ללא אגוז, ללא מסטיק ללא סוכר מזוקק).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לזרוק ירקות קפואים עם שמן קנולה להפיץ באופן שווה על מחבת גיליון.
מניחים לתנור ומבשלים עד הזהב brown.In מחבת טחון חום 1 כף חמאה להזיע את הבצל celery.In סיר נוסף, לחמם את המרק וחלב.
מוסיפים 2 כפות חמאה לתערובת הסלרי ומבשלים את המים.
מוסיפים את הקמח וקארי ומבשלים 1 עד 2 דקות.
לטאטא בתערובת חלב חם לבשל עד מעובה.
מוסיפים את המלח והפלפל.זרוק את הירקות השחומים ואת העוף.
יוצקים לתוך תבנית אפייה רדודה העליון עם בצק עלים.
מניחים לתוך התנור ומבשלים עד בצק עלים יש השחמה ואת התערובת היא חמה תוססת, על 25 דקות.