לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיף את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, פועם עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה. להפריד את הביצה; לקרר את הלבן ביצה. מקציפים את חלמון הביצה וחלב בקערה, ואז מוסיפים למעבד המזון, פועמים עד שהבצק מגיע יחד. להפוך על משטח מקומח בקלילות ולהתאסף לכדור. לשטח לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 שעה.
בינתיים, לעשות את המילוי: מחממים את התנור ל 425 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה עם מזלג ולאפות ישירות על מתלה התנור עד במכרז, כ 45 דקות. מגניב מעט, ואז לקלף לשבור לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מביאים את מרק העוף, גזר וקורנית לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים 2 דקות; מכסים וחמים. בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להעביר את המילוי לתבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
10
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד כ 1/2 אינץ ' עבה מעט גדול יותר מאשר המנה. מקציפים את הביצה השמורה בקערה; מברשת על הבצק ומתבלים במלח ופלפל. לחץ על הבצק נגד הצדדים של המנה.