פשטידת עוף קלה
נסו פשטידת עוף, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הקרום: דופק את הקמח, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיף את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, פועם עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה. להפריד את הביצה; לקרר את הלבן ביצה. מקציפים את חלמון הביצה וחלב בקערה, ואז מוסיפים למעבד המזון, פועמים עד שהבצק מגיע יחד. להפוך על משטח מקומח בקלילות ולהתאסף לכדור. לשטח לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 שעה.
בינתיים, לעשות את המילוי: מחממים את התנור ל 425 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה עם מזלג ולאפות ישירות על מתלה התנור עד במכרז, כ 45 דקות. מגניב מעט, ואז לקלף לשבור לחתיכות קטנות.
מביאים את מרק העוף, גזר וקורנית לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים 2 דקות; מכסים וחמים. בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 8 דקות.
מפזרים את הקמח ומערבבים עד קלוי, על 3 דקות.
מוסיפים את החלב, סלרי, חתיכות תפוחי אדמה ואת תערובת מרק חם ומבשלים עד מעובה, כ 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את העוף, יוגורט, אפונה ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את המילוי לתבשיל 2 ליטר.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד כ 1/2 אינץ ' עבה מעט גדול יותר מאשר המנה. מקציפים את הביצה השמורה בקערה; מברשת על הבצק ומתבלים במלח ופלפל. לחץ על הבצק נגד הצדדים של המנה.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.