קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

פשטידת עוף קלה

פשטידת עוף קלה
נסו פשטידת עוף, פשטידת עוף, ו פשטידת עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הקרום: דופק את הקמח, אבקת אפייה ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיף את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, פועם עד התערובת נראית כמו ארוחה גסה. להפריד את הביצה; לקרר את הלבן ביצה. מקציפים את חלמון הביצה וחלב בקערה, ואז מוסיפים למעבד המזון, פועמים עד שהבצק מגיע יחד. להפוך על משטח מקומח בקלילות ולהתאסף לכדור. לשטח לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ולצנן לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, לעשות את המילוי: מחממים את התנור ל 425 מעלות F. לדקור את תפוחי האדמה עם מזלג ולאפות ישירות על מתלה התנור עד במכרז, כ 45 דקות. מגניב מעט, ואז לקלף לשבור לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מביאים את מרק העוף, גזר וקורנית לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים 2 דקות; מכסים וחמים. בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מפזרים את הקמח ומערבבים עד קלוי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים את החלב, סלרי, חתיכות תפוחי אדמה ואת תערובת מרק חם ומבשלים עד מעובה, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
הסר מהחום ומערבבים את העוף, יוגורט, אפונה ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
9
להעביר את המילוי לתבשיל 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
10
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד כ 1/2 אינץ ' עבה מעט גדול יותר מאשר המנה. מקציפים את הביצה השמורה בקערה; מברשת על הבצק ומתבלים במלח ופלפל. לחץ על הבצק נגד הצדדים של המנה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
צילום: קייט מאתיס