רוטב דובדבן-פורט
לך לחנות ותביא את רובי פורט, חמאה, דובדבנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, רוטב דובדבנים מיובש, ו רוטב חמוציות דובדבן-פורט (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה בסיר קטן על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, להוסיף שאלוט ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מערבבים בנמל, חומץ, דובדבנים, וסוכר חום כהה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, כ -30 דקות.
מערבבים בכפות שנותרו של חמאה; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. השתמש מיד או להעביר מיכל אטום לאחסן במקרר עד 3 ימים, reheating כאשר מוכן לשימוש.