קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

רוטב דובדבן-פורט

רוטב דובדבן-פורט
לך לחנות ותביא את רובי פורט, חמאה, דובדבנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, רוטב דובדבנים מיובש, ו רוטב חמוציות דובדבן-פורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר קטן על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, להוסיף שאלוט ולבשל, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים בנמל, חומץ, דובדבנים, וסוכר חום כהה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
יציאהיציאה
3
מערבבים בכפות שנותרו של חמאה; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. השתמש מיד או להעביר מיכל אטום לאחסן במקרר עד 3 ימים, reheating כאשר מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו