קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

פשטידת פירות חורף עמוקה עם פירור אגוז

פשטידת פירות חורף עמוקה עם פירור אגוז
פשטידת פירות חורף עמוקה עם פירור אגוז עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 481 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, סוכר חום, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור חורף. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-158 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פשטידת פירות חורף עמוקה עם פירור אגוז, צלחת עמוקה עוגת חמוציות תפוח עם שיבולת שועל פקאן פירור ציפוי, ו פיצה פירות צלחת עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה מאפה, לשים את הקמח, סוכר, ומלח בקערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החמאה לתערובת הקמח וזורקים למעיל אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
חותכים את החמאה לתוך תערובת הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מערבל חשמלי, או את הידיים, רק עד התערובת הופכת גס ומתפורר והחמאה היא בגודל של אפונה. מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לשפוך על החומרים היבשים ומערבבים רק עד החומרים היבשים הם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לזרוק את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב ולחץ אותו לתוך דיסק 6 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מגלגלים את הבצק הצונן לתוך דיסק 14 אינץ', ואז קו 9 או 10 על ידי מחבת springform 3 אינץ ' עם הבצק מגולגל החוצה. תיקון כל חורים לקצץ את כל הבצק התלוי על הקצוות של המחבת. צמרמורת במשך 30 דקות נוספות בזמן שאתה מכין את ציפוי פירור ואת מילוי הפרי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
כדי להפוך את ציפוי פירור אגוז, לערבב את הקמח, סוכר חום, אגוזי מלך, קינמון, ומלח יחד בקערה. מערבבים את החמאה, ולאחר מכן לעבוד אותו עם הידיים עד המרקם של פירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שים את הציפוי במקרר בזמן שאתה עושה את מילוי הפירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
8
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כדי להפוך את מילוי הפרי, להסיר את הגבעול מכל תאנה, ואז להרתיח את התאנים ב 1 כוס מים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
10
לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
11
חותכים כל תאנה ל 4 עד 5 חתיכות, לשים אותם בקערה גדולה, ולהוסיף את התפוחים, אגסים, חמוציות. בנפרד, לשפשף את הסוכר ואת עמילן תירס יחד, ולאחר מכן להוסיף את הפרי בעדינות לזרוק עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מעבירים את המילוי לקליפת הפאי ולמעלה עם פירור אגוז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
13
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 60 עד 75 דקות, או עד הפירור הוא זהב, מיצי הפרי מבעבעים בעובי סביב הקצוות, ואת הפרי הוא רך כאשר פירסינג עם שיפוד עץ. אם פירור הוא מקבל כהה מדי, לכסות אותו בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
14
אחסון: מכוסה במגבת תה, העוגה תשמור בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. כפית לתוך קערה ומטפטף עם קרם צונן, זה עושה ארוחת בוקר נפלאה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
Reprinted עם רשות קינוחים פירות כפרי: מתפורר, אבזמים, סנדובלס, ועוד על ידי קורי שרייבר וג 'ולי ריצ' רדסון, זכויות יוצרים © 200
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
16
צילום © 2009 על ידי שרה רמינגטון. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.