פשטידת פירות חורף עמוקה עם פירור אגוז
פשטידת פירות חורף עמוקה עם פירור אגוז עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 481 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, סוכר חום, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור חורף. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-158 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פשטידת פירות חורף עמוקה עם פירור אגוז, צלחת עמוקה עוגת חמוציות תפוח עם שיבולת שועל פקאן פירור ציפוי, ו פיצה פירות צלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגה מאפה, לשים את הקמח, סוכר, ומלח בקערה, מערבבים לשלב, ואז לשים את הקערה במקפיא במשך 10 דקות.
מוסיפים את החמאה לתערובת הקמח וזורקים למעיל אחיד.
חותכים את החמאה לתוך תערובת הקמח באמצעות בלנדר מאפה, מעבד מזון, מערבל חשמלי, או את הידיים, רק עד התערובת הופכת גס ומתפורר והחמאה היא בגודל של אפונה. מערבבים את המים ומיץ לימון יחד, ואז לשפוך על החומרים היבשים ומערבבים רק עד החומרים היבשים הם רטובים.
לזרוק את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב ולחץ אותו לתוך דיסק 6 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 1 שעה.
מגלגלים את הבצק הצונן לתוך דיסק 14 אינץ', ואז קו 9 או 10 על ידי מחבת springform 3 אינץ ' עם הבצק מגולגל החוצה. תיקון כל חורים לקצץ את כל הבצק התלוי על הקצוות של המחבת. צמרמורת במשך 30 דקות נוספות בזמן שאתה מכין את ציפוי פירור ואת מילוי הפרי.
כדי להפוך את ציפוי פירור אגוז, לערבב את הקמח, סוכר חום, אגוזי מלך, קינמון, ומלח יחד בקערה. מערבבים את החמאה, ולאחר מכן לעבוד אותו עם הידיים עד המרקם של פירורים.
שים את הציפוי במקרר בזמן שאתה עושה את מילוי הפירות.
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 375 ° F.
כדי להפוך את מילוי הפרי, להסיר את הגבעול מכל תאנה, ואז להרתיח את התאנים ב 1 כוס מים במשך 5 דקות.
לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים כל תאנה ל 4 עד 5 חתיכות, לשים אותם בקערה גדולה, ולהוסיף את התפוחים, אגסים, חמוציות. בנפרד, לשפשף את הסוכר ואת עמילן תירס יחד, ולאחר מכן להוסיף את הפרי בעדינות לזרוק עד מצופה שווה.
מעבירים את המילוי לקליפת הפאי ולמעלה עם פירור אגוז.
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 60 עד 75 דקות, או עד הפירור הוא זהב, מיצי הפרי מבעבעים בעובי סביב הקצוות, ואת הפרי הוא רך כאשר פירסינג עם שיפוד עץ. אם פירור הוא מקבל כהה מדי, לכסות אותו בנייר כסף.
אחסון: מכוסה במגבת תה, העוגה תשמור בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. כפית לתוך קערה ומטפטף עם קרם צונן, זה עושה ארוחת בוקר נפלאה.
Reprinted עם רשות קינוחים פירות כפרי: מתפורר, אבזמים, סנדובלס, ועוד על ידי קורי שרייבר וג 'ולי ריצ' רדסון, זכויות יוצרים © 200
צילום © 2009 על ידי שרה רמינגטון. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.