פשטידת פרמזן עוף
עוף פרמזן סיר פאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך שום, בזיליקום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבשיל קדרה גדול.
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל, שום, אורגנו ובזיליקום בשמן החם עד הבצלים רכים, 5 עד 8 דקות. מערבבים עוף לתוך תערובת בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד בצד החיצוני, על 5 דקות יותר.
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, ושעועית שחורה. להביא תערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים גבינת מוצרלה לתוך תערובת עוף ויוצקים לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן.
מערבבים אפייה עם גבינת פרמזן, חלב שקדים, חמאה וביצה בקערה כדי להפוך את הבלילה.
יוצקים את הבלילה על תערובת עוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וקרום יש השחמה, 30 עד 40 דקות.