פשטידת קציצה איטלקית
המתכון עוגת קציצה איטלקית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קציצות רגילות, רוטב ספגטי, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צוללות קציצה איטלקיות, מחווני קציצה איטלקיים, ו מרק קציצה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. צלחת פאי ספריי, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול. קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
מקציפים ביצה וחמאה בקערה גדולה עם מזלג או מקציף חוט. מערבבים פטוצ ' יני ו 1 כוס הגבינה. תערובת כפית לצלחת עוגה; לחץ באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה באמצעות גב כף עץ או מרית גומי.
לזרוק רוטב ספגטי, כדורי בשר ופלפל פעמון בקערה גדולה. תערובת כדורי בשר לתוך קרום פטוצ ' יני.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים 45 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים חשפו כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.