פשטידת רועי חג המולד
עוגת חג המולד רועה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 925 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, רוטב עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פשטידת רועים, Post Christmas שפרד ' S Pie, ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לטגן את הבצל בשמן צמחי. כאשר הבצל רך מוסיפים את הבשר הטחון, מפרקים אותו עם כף עץ וחום. מערבבים ברוטב עגבניות וירקות מעורבים. מתבלים במלח ופלפל.
בסיר של מים רותחים, מלוחים, לבשל את תפוחי האדמה על 20 דקות או עד מזלג מכרז.
לנקז היטב ולחזור לסיר. מקציפים את תפוחי האדמה עם מיקסר חשמלי עד חלקה למדי.
מוסיפים חלב, חמאה ושמנת חמוצה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל. התאם עקביות עם יותר חלב, אם תרצה.
בצע הוראות על התיבה כדי להפוך את הבלילה לחם תירס.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
גריז קל 6 (8-אונקיה) ramekins עם ספריי בישול nonstick.
כפית את פירה לתוך תחתית של כל ramekin מוכן, להפיץ אותם באופן שווה עם מרית גומי. לאחר מכן להוסיף את מילוי הבשר, להפיץ את זה באופן שווה על פירה.
יוצקים את הבלילה לחם תירס באופן שווה על שכבת הבשר בכל ramekin.
אופים במשך כ 30 דקות עד לחם התירס מבושל דרך וזהב על גבי.