פשטידת רועים
פשטידת רועים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 295 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עדשים, רוטב ווסטרשייר, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים קרים, מלוחים, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ 20minutes.
מסננים, להעביר קערה גדולה מחית עם חלב ושמנת חמוצה. מתבלים במלח ופלפל.
לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, נפרדים מכפית, עד שכבר לא ורוד, על 5minutes.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ופטריות ומטוגנים ל8minutes.
להוסיף שום וחתיכות 2minutes עוד.
מפזרים קמח על גבי ומבשלים, ערבוב, עבור 2minutes. מערבבים במרק, רוטב ווסטרשייר ועדשים, מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10minutes.
מחממים תנור ל 191°. Mist 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול. מערבבים אפונה לתערובת בשר ומתבלים במלח ופלפל. תערובת בשר כפית לתוך צלחת אפייה בזהירות להפיץ תפוחי אדמה על גבי.
אופים עבור 30minutes. אם תפוחי אדמה אינם חומים מספיק, להפוך broiler על גבוה broil עד תפוחי אדמה הם זהובים, על 2minutes, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה.