פשטידת רועים
אם יש לכם תפוחי אדמה, חצי שמנת, בשר אייל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים, ואז מחית עם מלח, פלפל, 2 כפות חמאה, וחצי וחצי; להפריש.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בינתיים, מערבבים יחד את בשר האייל, תיבול איטלקי, מלח ופלפל במחבת מעל חום בינוני גבוה עד מתפורר וכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מורחים את בשר האייל המבושל לצלחת פאי 9 אינץ ' ומחזירים את המחבת לתנור בחום בינוני.
מניחים את הבצל, גזר לבן, ואבקת שום במחבת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים עד שהלפת התרככה, כ -10 דקות. מערבבים את הירקות המעורבים ומבשלים 5 דקות נוספות, ואז מתפשטים בצלחת העוגה על האייל. לבסוף, מורחים את הפירה באופן שווה על פני החלק העליון, ומברישים את החמאה המומסת על תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי האדמה מתחילים להפוך חום זהוב, כ 30 דקות.