פשטידת רועים
עוגת הרועה המתכון מוכנה בערך 2 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 727 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הציפוי, להרתיח את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מומלחים קלות עד רך כמעט, על 15 דקות.
מוסיפים את הכרישות ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 5 דקות יותר.
מחית את תפוחי האדמה והכרישה יחד. חזור לחום נמוך ומערבבים בחלב וחמאה. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לעשות את המילוי. מחממים את התנור ל 204° (200C). מבשלים את הטלה במחבת גדולה במשך 5 דקות, ערבוב לשבור את הבשר, עד השחיתו קלות.
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 4 דקות, או עד מתרכך.
תוסיף את הגזרים. החזר את הטלה למחבת.
מוסיפים את היין, מגבירים את החום לגבוה ומבשלים 3 דקות, או עד שהיין מתאדה. מערבבים בקמח, ולאחר מכן את המניה, פטרוזיליה, רוטב ווסטרשייר, ורוזמרין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את המילוי בתבנית אפייה ומכסים עם ציפוי תפוחי האדמה.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות, או עד הציפוי הוא זהב.
בואו לעמוד 5 דקות, ולאחר מכן לשרת ישר מן המנה.
כמעט אותה מנה עשויה בשר בקר, ולא כבש. עבור פשטידת קוטג', בצע את המתכון לעיל, אבל תחליף עגול הקרקע עבור כבש, 1 כוס אפונה טרי או קפוא עבור גזר, טימין עבור רוזמרין. אם אתה רוצה, להשמיט את הכרישה מן הציפוי ומערבבים 2 כפות מוכן חזרת לתוך תפוחי אדמה במקום
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;