פשטידת רועים הודו עם שאריות פירה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים אירופאים לקופסת המתכונים שלך, פאי רועים טורקי עם שאריות פירה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 260 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 ומחירו 82 סנט למנה . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 יאמרו שהוא הגיע למקום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש תפוחי אדמה, בצל, סלרי ומרק עוף. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 80% . מתכונים דומים: מרק הודו שאריות , פשטידת הרועים של ברידג'ט ג'ונס ופשטידת רועים קלה (שילוב של בקר ו/או טלה) .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
בסיר גדול מערבבים הודו, גזר, סלרי, בצל, עלי דפנה וטימין.
יוצקים מעל מרק עוף ומניחים את המחבת על אש גבוהה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים 5 דקות, עד שהנוזל מצטמצם מעט.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אפונה.
מעבירים את תערובת ההודו לצלחת פאי בצלחת עמוקה או לתבנית תבשיל רדודה המונחת על תבנית אפייה. מורחים מעל תפוחי אדמה פירה ובעזרת גב הכף יוצרים שכבה אחידה.
מניחים את הפאי על נייר אפייה ואופים 15 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב והמלית מבעבעת.
מגישים את הפאי עם סלט ירוק בשקית.