פשטידת רועים ירקות
גשו לסופר וקנו לפת, רוטב ווסטרשייר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים ירקות, ו פשטידת רועים ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר; מתבלים במלח, מכסים ומרתיחים עד שתפוחי האדמה הם מזלג מכרז, 15 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן בתבנית תבשיל stovetop או סיר אמייל רדוד על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, לפת ושום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות מחממים, 8 דקות.
הוסף 1 1/2 כוסות בישול נוזלי מן תפוחי האדמה כדי תבשיל הקדרה. מנמיכים את החום לגרד כל חתיכות משחימים עם כף עץ. קשרו את גבעולי הפטרוזיליה בחוט והוסיפו לתבשיל. מכסים ומבשלים עד הירקות רכים, 8 דקות. מערבבים ברוטב ווסטרשייר, 2 כפות חמאה והמבורגרים טבעונים הקצוצים וחמים דרך, 5 דקות.
הסר את גבעולי הפטרוזיליה ומערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. תתחמם.
מסננים את תפוחי האדמה ומחית עם הנותרים 3 כפות חמאה וחלב; העונה עם מלח ופלפל וכפית על התבשיל.
מפזרים עם פרמזן, אם תרצה. צלייה עד חום זהוב, 5 דקות.