פשטידת רועים מצופה בטטה
פשטידת רועים מצופה בטטה דורשת בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 265 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, תרד, תפוחי אדמה זהב יוקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו פשטידת רועים מצופה בטטה, פאי רועים מצופה תפוחי אדמה ושוודים, ו שבת עם רייצ'ל ריי תפוחי אדמה טוט – עקף פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 191°. תרסיס רדוד 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, גזר ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים במרק, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, 3/4 כפית מלח וקורנית.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 10 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח ומים. מערבבים לתוך תערובת בשר. לבשל 2 דקות, ערבוב עד מעובה. מערבבים בתרד. בסיר גדול, מניחים תפוחי אדמה ומספיק מים כדי לכסות. מבשלים 10 עד 15 דקות או עד במכרז; לנקז. בקערה גדולה, לנצח תפוחי אדמה, חלב, חמאה הנותרים 1/2 כפית מלח עד חלקה.
תערובת בקר כפית לתוך תבשיל. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה.
אופים חשפו 30 דקות או עד תפוחי אדמה מתחילים חום.