פשטידת תירס ובייקון
מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו את הפלפל, חצי חצי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס מחבת עם תירס קצוץ טרי ובייקון, תירס חם ומטבל בייקון, ו מטבל תירס בייקון.
הוראות
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה. באמצעות גב של מזלג, לחתוך חמאה וקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 3 כפות מי קרח. לזרוק עד הבצק מגיע יחד גושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לעצב בצק לדיסק. לעטוף; צמרמורת לפחות 30 דקות.
מחממים תנור ל 400°f. ספריי צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ ' עם ספריי nonstick.
מניחים פיסת נייר קלף גדולה על משטח העבודה.
מניחים את הבצק במרכז; מכסים בגיליון השני של קלף.
מרדדים בצק לסיבוב 12 אינץ'. לקלף קלף עליון. באמצעות קלף תחתון כסיוע, להפוך את הבצק לצלחת עוגה מוכנה. בזהירות לקלף את הקלף שנותר. להתאים את הקרום לתוך צלחת, איטום כל דמעות. מקפלים בצק עודף מתחת וקצוות crimp, ויוצרים שפה גבוהה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 1 1/2 כפות טפטוף.
מוסיפים בצל ופלפל למחבת. Sauté עד כמעט מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים תירס; sauté עד מאוד רך, על 3 דקות יותר.
להקציף הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
מערבבים בצל ירוק, ולאחר מכן תערובת תירס.
מפזרים בייקון, ואז גבינה על החלק התחתון של הקרום.
אופים עוגה עד מילוי זהוב ופשוט להגדיר במרכז, על 55 דקות.
בואו עוגה להתקרר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.