קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת תירס ובייקון

פשטידת תירס ובייקון
מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו את הפלפל, חצי חצי, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס מחבת עם תירס קצוץ טרי ובייקון, תירס חם ומטבל בייקון, ו מטבל תירס בייקון.

הוראות

1
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה. באמצעות גב של מזלג, לחתוך חמאה וקיצור עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
הוסף 3 כפות מי קרח. לזרוק עד הבצק מגיע יחד גושים לחים, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לעצב בצק לדיסק. לעטוף; צמרמורת לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
3
מחממים תנור ל 400°f. ספריי צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ ' עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
4
מניחים פיסת נייר קלף גדולה על משטח העבודה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
5
מניחים את הבצק במרכז; מכסים בגיליון השני של קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מרדדים בצק לסיבוב 12 אינץ'. לקלף קלף עליון. באמצעות קלף תחתון כסיוע, להפוך את הבצק לצלחת עוגה מוכנה. בזהירות לקלף את הקלף שנותר. להתאים את הקרום לתוך צלחת, איטום כל דמעות. מקפלים בצק עודף מתחת וקצוות crimp, ויוצרים שפה גבוהה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
1
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
2
יוצקים את כל אבל 1 1/2 כפות טפטוף.
3
מוסיפים בצל ופלפל למחבת. Sauté עד כמעט מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים תירס; sauté עד מאוד רך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תירסתירס
5
להקציף הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מערבבים בצל ירוק, ולאחר מכן תערובת תירס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תירסתירס
7
מפזרים בייקון, ואז גבינה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
קרוםקרום
8
יוצקים בתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
אופים עוגה עד מילוי זהוב ופשוט להגדיר במרכז, על 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו עוגה להתקרר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
11
מגישים מעט חם.