פשטידת תפוחי אדמה, תרד וגבינת עיזים
מתכון תפוחי אדמה, תרד, גבינת עיזים קיש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 153 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, ביצים, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קיש תרד וגבינת עיזים עם קרום בטטה + סיכום פרדס יהלום כחול, קיש תרד וגבינה עיזים, ו תרד, גבינת עיזים וקיש צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 204°.
מרדדים בצק עוגה ומניחים בצלחת עוגה 9 אינץ'. בעדינות לדקור בצק עוגה בכל רחבי עם מזלג לוודא שאתה לא לנקב באופן מלא את הבצק. מכסים בנייר כסף, משקל כלפי מטה עם משקולות עוגה, ומקררים במשך 15 דקות.
מניחים בתנור ואופים עד השחמה, כ -15 דקות.
בינתיים, להמס חמאה במחבת בינונית על חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד תחילת חום, על 4 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, זורקים לשלב, מכסים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה הוא מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים תרד מנוקז ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
העברת תערובת תרד לקרום העוגה.
לטאטא יחד ביצים וחלב ואז לשפוך על תערובת תרד. נקודה עם גבינת עיזים, לחיצה על הגבינה לתוך קיש כך שהוא מכוסה בתערובת ביצה.
מניחים בתנור ואופים עד קיש הוא נפוח ומתחיל חום כתמים, על 35 דקות. אפשר להתקרר לפני חיתוך והגשה.