פשטידת תרד ללא סרטנים
קיש גבינת תרד ללא סרטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח שלא נגעו בו, צ'דר, גבינת קוטג', ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תרד ללא סרטנים וקיש גבינה, קיש גבינה פטריות תרד (ללא סרטנים), ו ירך חזיר איטי, גבינה ותרד קיש ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס 8 על 8 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול.
לפתוח את התרד ולשים אותו, תיבה וכל, על צלחת. מיקרוגל ומבשלים על כוח גבוה במשך 4 דקות. לאפשר לו להתקרר ולהסיר אותו מהקופסה. לסחוט את כל הנוזל מתוך התרד ולשים אותו לתוך קערה בינונית.
מערבבים את הביצים, שמנת חמוצה, גבינת קוטג', פרמזן, קמח, מלח ופלפל, בקערה בינונית. מערבבים יחד, או להתמזג במעבד מזון עד התערובת חלקה, על 1 דקה.
יוצקים את התערובת לתוך הקערה עם התרד.
מוסיפים את הצ ' דר ומתמזגים עם כפית עד שמעורבבים היטב.
יוצקים את תערובת התרד לתוך צלחת האפייה להחליק את החלק העליון.
הסר את תבנית האפייה מהתנור. זה יהיה נפוח, אבל ייפול מעט כפי שהוא מתקרר. אפשר לו להתקרר, ולאחר מכן, לקרר.
חותכים אותו לריבועים ומגישים.