פשטידת תרד מצופה תפוחי אדמה
המתכון פשטידת תרד מצופה תפוחי אדמה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אם יש לך פלפל, שמן זית, ביצה לבן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת תפוחי אדמה מצופה, פשטידת תפוחי אדמה מצופה, ו פשטידת תפוחי אדמה מצופה.
הוראות
מעיל בתוך צלחת פאי 9 אינץ עמוק צלחת עם 1 כפית שמן זית; להפריש.
מערבבים תפוחי אדמה ביצה לבן בקערה גדולה; לזרוק בקלילות.
מוסיף קמח ומלח; לזרוק למעיל.
מעבירים לצלחת העוגה, וטופחים באופן שווה לתחתית ולצדדים כדי ליצור קרום.
טפטוף שנותר 2 כפיות שמן על הקרום.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד הקצוות מתחילים חום.
הסר מהתנור. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
בעוד קרום אופה, מקום תרד, בצל, ו 2 כפות מים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד תרד מתחיל לנבול; ניקוז.
מניחים תערובת תרד במסננת, לסחוט לנקז; קוצצים גס, ולהניח בצד.
מערבבים ביצים וגבינת ריקוטה בקערת ערבוב גדולה; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
להוסיף פלפל שחור. מערבבים בתערובת תרד, חצי גבינה שוויצרית ובייקון.
יוצקים תערובת ביצה על קרום תפוחי אדמה; להפיץ עם החלק האחורי של כף כדי להפיץ באופן שווה, משאיר קרום 1/2 אינץ ' לאורך הקצה החיצוני.
מפזרים שאריות גבינה שוויצרית למעלה.
אופים ב 350 במשך 5055 דקות, עד נפוח וזהב. מגניב על מתלה תיל 1015 דקות לפני ההגשה. חותכים ל 4 חתיכות שוות ומגישים.