פשיטה על אורז במקרר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Raid-the-המקרר אורז. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם שן שום, פטריות כוס סגורה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקציפים-מסביב-למקרר אורז, Raid-the-storecupboard side, ו מזווה Raid: נאצ'וס.
הוראות
מחממים סיר גדול ולא מקל וקצה בבייקון. מטגנים לכמה דקות על אש בינונית, עד שהשומן מתחיל לצאת מהבייקון.
מוסיפים את הפטריות, מגבירים את החום קצת, ואז מטגנים לעוד 3-4 דקות עד שהפטריות מבושלות דרך וזהובות והבייקון פריך. טיפ על צלחת חסינת חום ולשמור חם, או בתנור נמוך או מכוסה בנייר כסף.
באותו מחבת, מחממים את השמן, ואז מטגנים בעדינות את הבצל במשך 5 דקות או עד רך.
מוסיפים את השום ומטגנים לעוד דקה, ואז מוסיפים את האורז.
יוצקים את המניה, מערבבים פעם אחת ומביאים לרתיחה. הפוך לרתיחה עדינה ומבשל במשך 10 דקות, עד שכמעט כל הנוזל נעלם. האורז יהיה קצת לא מבושל בשלב זה. תוריד את החום, לתת לו מערבבים לכסות עם מכסה (או צלחת גדולה). השאר עבור 5 דקות כדי לסיים בישול קיטור משלה.
מערבבים את רוב הגבינה דרך האורז, ואז מתבלים לפי הטעם.
מגישים בקערות עם בייקון ופטריות ושאר הגבינה מפוזרים.