צ'אודר צדפות ופטריות
צ'אודר צדפות ופטריות עשוי להיות בדיוק המתאווה שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -11 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 265 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צדפות דפנה, חמאה, מרק קרם תפוחי אדמה מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 33% . מתכונים דומים: חמין סקאלופ , חמין סקאלופ , וחמין סקאלופ .
הוראות
בסיר בינוני, על אש בינונית-גבוהה, ממיסים 2 כפות חמאה. חורצים צדפות בקמח. מנערים את העודפים ומקפיצים בחמאה במשך 3 דקות, או עד שהם אטומים ומתחילים לצבוע. השתמשו בכף מחוררת כדי להוציא את הצדפות מהמחבת ולהניח בצד.
ממיסים במחבת את 2 כפות החמאה הנותרות.
מקפיצים פטריות וסלרי במשך 5 דקות.
מערבבים פנימה יין, מרק תפוחי אדמה, מיץ צדפות ותיבול פירות ים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה צדפות עם כל מיץ שהצטבר ומבשלים במשך 3 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
סקאלופ עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. פינו נואר בעמק הנהר הרוסי של וויליאמס סלים עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
![ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר]()
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.