צ'אר ארקטי בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה
צרבת ארקטית בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 44 גרם חלבון , 52 גרם שומן , ובסך הכל 740 קלוריות . תמורת 5.17$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה הוא טעים ומשביע. אם יש לכם בייקון, שמן קנולן, פילה של פחם ארקטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . הציון הזה מוצק. נסו בשר ארקטי, אורז שחור וכרוב נאפה , סלמון קריספי עם כרוב נאפה , וטוסטאדות ציפורן ארקטי (מתכונים דומים).
הוראות
לכרוב המטוגן בחמאה: מבשלים את הבייקון בסיר גדול עם דפנות גבוהות על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד שהוא פריך, כ-12 דקות. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מוסיפים את החמאה לאותה מחבת, ואחריה את הבצלים. מבשלים עד שהבצל מתחיל להתקרמל, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את היין, החומץ והכרוב. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול 30 דקות.
מסירים את המכסה מהכרוב וממשיכים בבישול עד שכל הנוזלים מתאדים. מערבבים את הבייקון הפריך לתוך הכרוב ומתבלים במלח ופלפל.
לפחם הארקטי: הסוד לעור פריך הוא חוסר לחות. השאר את הדג שלך חשוף במקרר 10 עד 15 דקות להתייבש. לאחר מכן יבשו את הדג במגבת נייר כדי להסיר עודפי לחות.
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מחממים מחבת מברזל יצוק או מחבת סוטאז' עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
הוסף מספיק שמן לציפוי. כשהשמן חם, אבל לא מעשן, מניחים את הפילטים עם העור כלפי מטה במחבת, מבשלים בקבוצות במידת הצורך. בעזרת החלק האחורי של מרית, לחץ חזק על הפילטים למשך 20 שניות לפחות כדי להבטיח שלכל העור יש מגע מלא עם תחתית התבנית. זה יעזור להשיג את העור הפריך ביותר האפשרי.
ממשיכים לבשל עד שהבשר מתבשל ונשאר רק מעט ורוד, 5 עד 6 דקות. העור צריך להתרחק מתחתית התבנית. במידת הצורך, השתמש במרית כדי לשחרר את העור לפני ההיפוך. הופכים את הדג וממשיכים לבשל עוד 30 שניות עד דקה אחת לפני שמעבירים לצלחת למנוחה.
מסירים בעדינות את עור הדג בעזרת סכין חיתוך ומניחים את העור בחזרה לתבנית, עם צד הבשר כלפי מטה. מטגנים עוד 1 עד 2 דקות על אש בינונית-גבוהה.
מעבירים לרשת או לצלחת מרופדת במגבת נייר, ואז הוא יתקשה כמו דג צ'יפס סופר קריספי.
מגישים את הפחם הארקטי הפריך על הכרוב המטוגן בחמאה ומעליו את עור הדג הפריך.
הערת הטבח: הסרת עור הדג המטוגן לרשת תעזור לו להתקשות על ידי מתן לאוויר לזרום סביבו.