קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

צ'אר ארקטי בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה

צ'אר ארקטי בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה
צרבת ארקטית בעור קריספי עם כרוב קלוע בחמאה לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 44 גרם חלבון , 52 גרם שומן , ובסך הכל 740 קלוריות . תמורת 5.17$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אדם אחד מצא שהמתכון הזה הוא טעים ומשביע. אם יש לכם בייקון, שמן קנולן, פילה של פחם ארקטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . הציון הזה מוצק. נסו בשר ארקטי, אורז שחור וכרוב נאפה , סלמון קריספי עם כרוב נאפה , וטוסטאדות ציפורן ארקטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לכרוב המטוגן בחמאה: מבשלים את הבייקון בסיר גדול עם דפנות גבוהות על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם עד שהוא פריך, כ-12 דקות. מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
רצועות בייקון חתוך עבה, קצוץרצועות בייקון חתוך עבה, קצוץ
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מוסיפים את החמאה לאותה מחבת, ואחריה את הבצלים. מבשלים עד שהבצל מתחיל להתקרמל, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את היין, החומץ והכרוב. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסירים את המכסה מהכרוב וממשיכים בבישול עד שכל הנוזלים מתאדים. מערבבים את הבייקון הפריך לתוך הכרוב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
5
לפחם הארקטי: הסוד לעור פריך הוא חוסר לחות. השאר את הדג שלך חשוף במקרר 10 עד 15 דקות להתייבש. לאחר מכן יבשו את הדג במגבת נייר כדי להסיר עודפי לחות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
7
מחממים מחבת מברזל יצוק או מחבת סוטאז' עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
הוסף מספיק שמן לציפוי. כשהשמן חם, אבל לא מעשן, מניחים את הפילטים עם העור כלפי מטה במחבת, מבשלים בקבוצות במידת הצורך. בעזרת החלק האחורי של מרית, לחץ חזק על הפילטים למשך 20 שניות לפחות כדי להבטיח שלכל העור יש מגע מלא עם תחתית התבנית. זה יעזור להשיג את העור הפריך ביותר האפשרי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
ממשיכים לבשל עד שהבשר מתבשל ונשאר רק מעט ורוד, 5 עד 6 דקות. העור צריך להתרחק מתחתית התבנית. במידת הצורך, השתמש במרית כדי לשחרר את העור לפני ההיפוך. הופכים את הדג וממשיכים לבשל עוד 30 שניות עד דקה אחת לפני שמעבירים לצלחת למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מסירים בעדינות את עור הדג בעזרת סכין חיתוך ומניחים את העור בחזרה לתבנית, עם צד הבשר כלפי מטה. מטגנים עוד 1 עד 2 דקות על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מעבירים לרשת או לצלחת מרופדת במגבת נייר, ואז הוא יתקשה כמו דג צ'יפס סופר קריספי.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מגישים את הפחם הארקטי הפריך על הכרוב המטוגן בחמאה ומעליו את עור הדג הפריך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
הערת הטבח: הסרת עור הדג המטוגן לרשת תעזור לו להתקשות על ידי מתן לאוויר לזרום סביבו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה