צ'יפס בטטה
המתכון של צ'יפס בטטה מוכן תוך כ-30 דקות והוא בהחלט אופציה צמחונית ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאולית ולקטו אובו לאוהבי אוכל אמריקאי. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 53 קלוריות . תמורת 24 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. גשו לסופר וקנו אבקת בצל, חלבון ביצה, בטטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת לא יקרה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , וזה די טוב. מתכונים דומים: צ'יפס בטטה אפוי , צ'יפס בטטה אפוי עם יוגורט ופלפל צ'יפוטלה , וצ'יפס בטטה אפוי עם יוגורט .
הוראות
קולפים וחותכים תפוחי אדמה ל-1/4 אינץ'. x 1/2 אינץ'. רצועות. בקערה מערבבים חלבון ביצה ותבלינים; לנצח היטב.
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק למעיל.
מניחים בשכבה אחת על שני ניירות אפייה שעוקרו בתרסיס בישול.
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.