צ'אודר לובסטר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק לובסטר. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מים, מלח, עלי דפנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: צ'אודר לובסטר, צ'אודר לובסטר, ו צ'אודר לובסטר.
הוראות
מרתיחים לובסטרים, מכוסים, ב -3 ליטרים של מים ו -3 / 4 כוס מלח בסיר של 5 ליטר למשך 10 דקות או עד שהקליפות בצבע כתום-אדום בוהק והזנבות מכורבלים.
הסר בשר מקליפות. קוצצים את הבשר גס; מקררים.
שלב קליפות לובסטר, 8 כוסות מים ועלי דפנה בסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה. מסננים ציר לובסטר דרך מסננת לקערה גדולה; השלך פגזים. שמור 4 כוסות.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות. מערבבים פנימה פפריקה וכמון.
מוסיפים ציר 4 כוסות שמורות ותפוחי אדמה; מביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
הסר מהחום. מערבבים בשר לובסטר, חצי וחצי, סוכר, 1/2 כפית מלח ופלפל. מכסים ומקררים 1 שעה, אם תרצה בכך.
מחזירים את התבנית לאש נמוכה.
מוסיפים תירס; מבשלים 5 דקות.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
שאבלי ושרדונה הם הבחירות המובילות שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אך שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. ויליאם פבר שאבלי מונטמיין פרמייר קרו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![ויליאם פבר שאבלי מונטמיין פרמייר קרו (חצי בקבוק)]()
ויליאם פבר שאבלי מונטמיין פרמייר קרו (חצי בקבוק)
הטרואר הייחודי של פרמייר קרו מונטמיין של שטח אבן מאוד מייצר יין עם ניחוחות מינרליים בולטים מאוד, כוח יוצא דופן ופוטנציאל הזדקנות מעולה. יין זה מראה מבנה נהדר עם אורך טוב. גם נגיש וגם טרי מאוד, זה מראה ריכוז פנטסטי.