צ'אודר שפמנון גביני
צ'אודר שפמנון זול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 309 קלוריות. אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, מלח סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . צ'אודר שפמנון גביני, צ'אודר חזיר גביני, ו צ'אודר תירס גביני דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בתנור הולנדי מעל חום בינוני, להמיס חמאה ולטגן את הבצל עד במכרז.
מערבבים סלרי, גזר, ותפוחי אדמה. מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים.
בקערה קטנה, לטאטא יחד 1 1/2 כוסות חלב וקמח עוגה.
מערבבים חלב שנותר, מלח סלרי, מלח ופלפל לתנור ההולנדי. ערבוב מדי פעם, להמשיך לבשל את התערובת על 10 דקות, עד מעובה.
מערבבים שפמנון לתוך התערובת, ומבשלים 5 דקות, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
מערבבים בגבינת צ ' דר, ומבשלים עוד 5 דקות, עד מומס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.