צ'אודר תירס גביני דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו גרעיני תירס) גרעיני תירס, פלפל, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: צ'אודר תירס גביני, צ'אודר תירס גביני, ו ברוקולי זול ומרק תירס.
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מעבירים עם כף מחוררת לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן בייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
4
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ופלפל פעמון לסיר ומבשלים, ערבוב, עד הבצל מתרכך, 10 עד 12 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים זהב יוקון תפוחי אדמה מתוקים, מרק, ומים, ומבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים תירס ושמנת ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לא
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
הסר סיר מחום, ולאחר מכן מערבבים גבינה עד מומס. מרק העונה עם מלח ופלפל ומערבבים בבייקון ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מקשטים עם עירית טרייה, בצל ירוק או פפריקה (אם תרצה בכך).
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייה
כוס חזה הודו מבושל מגורר
נוזל-אונקיות מים טריים
1
* למרות שניתן להשתמש בכל סוג של צ 'דר חד, הצ' דר בצבע כתום ייתן לך את הצבע הטוב ביותר למרק זה.* מרק יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מגניב, חשוף, לפני מצמרר, מכוסה. לחמם לאט על אש נמוכה, ערבוב, אבל להיזהר לא לתת לו לרתוח.