צ'אטני ג'ינג'ר-תמרינדי (אינג'י פולי)
ג'ינג'ר-Tamarind Chutney (Inji Puli) נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זנגביל, סוכר turbinado, צ'ילהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו ג'ינג'ר Chutney או Inji chutney | מנות ראשונות עבור Idli Dosa, חזיר תמרינדי עם אננס-ג'ינג'ר צ' אטני, ו תמרינד תאריך צ'אטני, תמרינד מתוק צ' אטני עבור צ'אט (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן קוקוס במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך (שמן קוקוס יש נקודת עישון נמוכה מאוד, כדי להיות זהיר לא לתת לו לקבל חם מדי).
מוסיפים ג ' ינג 'ר וצ' ילה ומבשלים, ערבוב, עד ג ' ינג ' ר מתחיל חום, על 5 דקות.
ממיסים תרכיז תמרינדי במים חמים 1/2 כוס.
חום שנותר כף קוקוס במחבת כבדה קטנה על חום בינוני, ואז לבשל זרעי חרדל עד שהם מתחילים פופ ו / או להפוך אפור.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום ועלים קארי (אם משתמשים), מכסים מחבת מיד, ומערבבים עד עלים קארי הם פריכים.
מוסיפים תערובת תבלינים לתערובת ג ' ינג ' ר יחד עם קאיין, asafetida, ומלח ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, 1 דקה.
להוסיף נוזל תמרינדי ו jaggery ומבשלים, ערבוב, עד התערובת הופכת קצת עבה syrupy, על 2 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* מרכיבים הודיים ניתן להזמין בדואר מ Kalustyans.com*chutney keeps, chilled, 2 weeks. תתחמם מחדש לפני ההגשה.