צ'אטני מנגו
צ'אטני מנגו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. לך לחנות ותביא בצל, חומץ מזוקק, פתיתי פלפל צ'ילי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: צ'אטני מנגו מתוק, איך לעשות צ' אטני מנגו מהיר, מנגו צ'אטני, איך לעשות צ' אטני מנגו קל, ו צ'אטני מנגו ירוק-צ' אטני מנגו גולמי.
הוראות
מערבבים סוכר וחומץ בסיר 6 ליטר; מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
שאר החומרים ומבשלים, חשוף, עד סירופית מעט מעובה, 45 דקות עד 1 שעה. מערבבים מדי פעם במהלך הבישול.
יוצקים לתוך צנצנות נקי, חם עוזב 1/2 אינץ ' headspace; צנצנות סגור. (לא יתר להדק את הצנצנות.)
עבור אחסון יציב מדף, תהליך באמבט מים: לשים מתלה על החלק התחתון של סיר גבוה, גדול.
מניחים את הצנצנות החתומות על המדף. ממלאים את הסיר במים, מכסים את הצנצנות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מתגלגלת. להרתיח במשך 15 דקות.
הסר את הצנצנות מן הסיר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר כדי להתקרר. (ראה מידע שימושי יותר על שימורי אמבט מים כאן.)