צ'אי עוגות קרם
צ'אי עוגת קרם לוקח בערך 4 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצק פאי, חמאה, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תותים, עוגות קרם, אפרסקים, עוגות קרם ברים, ו עוגת גלידה מטוגנת פאי תפוחים.
הוראות
מרדדים בצק לעיגול בגודל 12 אינץ'; להשתלב בצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מקפלים קצוות מתחת, וחליל.
אופים חתיכה לפי הוראות החבילה. מצננים לחלוטין על רשת.
שלב חלב ו -4 המרכיבים הבאים (דרך ג ' ינג ' ר) בסיר בינוני וכבד על אש בינונית-גבוהה; מבשלים עד שהתערובת מגיעה ל -180 או עד שנוצרות בועות זעירות סביב הקצה.
הוסף שקית תה; לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות. מסננים את התערובת דרך מסננת מעל קערה, וזורקים מוצקים. מחזירים את תערובת החלב לתבנית, ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהחלב מגיע ל -180 או עד שנוצרות בועות זעירות סביב הקצה.
שלב סוכר, עמילן תירס, מלח וביצים בקערה גדולה, תוך ערבוב טוב. מוסיפים בהדרגה את תערובת החלב החם לתערובת הסוכר, תוך ערבוב מתמיד עם סיכה. מחזירים את תערובת החלב לתבנית, ומבשלים על אש בינונית 10 דקות או עד שהיא סמיכה ומבעבעת, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חמאה.
מניחים את התבנית בקערה גדולה מלאת קרח למשך 10 דקות או עד שהמילוי מתקרר, תוך ערבוב מדי פעם. כפית תערובת לתוך קרום; משטח כיסוי בניילון נצמד. מצננים 3 שעות או עד להתייצבות; הסר ניילון. עוגה עליונה עם ציפוי מוקצף; מקשטים בקינמון טחון.