צ'דר-Sriracha לחם מערבולת
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, חלב, קמח לא מיובש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'דר עשב מערבולת לחם, Sriracha-עוגיות צ'דר, ו כדור גבינת צ'דר Sriracha (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, לחמם את החלב, החמאה והסוכר, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ברגע שהחמאה נמסה. הנוזל צריך להיות פושר למגע, סביב 38°. לאפשר לו להתקרר לטמפרטורה זו במידת הצורך.
מפזרים את השמרים על תערובת החלב ולתת לשבת במשך 10 דקות כדי הוכחה. לאחר כ 10 דקות, צריך להיות שכבה של קצף על פני השטח של התערובת, אשר מסמל כי השמרים הוא קיימא ומוכן להקריב את חייו שלו בשם לחם טוב.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
יוצקים את התערובת חלב ושמרים לתוך קערת קמח ומערבבים עם כף עץ עד תערובת רכה, מרופט נוצר.
להעביר את הבצק למשטח עבודה משוריין היטב ללוש במשך 1 דקה.
להעביר את הבצק לקערה משומנת קלות, לכסות במגבת מטבח, ולאפשר לו לנוח, ללא הפרעה במשך 20 דקות.
לאחר מנוחתו, להפוך את הבצק בחזרה החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ללוש עד רך, תוצאות בצק אלסטי, 3 עד 5 דקות.
להעביר את הבצק שוב לקערה משומנת קלות, לכסות, ולאפשר לו לנוח באזור חם של הבית עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
להעביר את הבצק אל משטח העבודה, באמצעות הידיים שלך, בעדינות לשטח לתוך מלבן 9 אינץ ' רחב.
מורחים את Sriracha על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות החיצוניים חינם של Sriracha.
מפזרים את הגבינה באופן שווה על פני Sriracha, מכבד את אותו הגבול. זה גבול זה המאפשר את הבצק לאטום כראוי בשלב הבא.
מגלגלים את הבצק בחוזקה, לאורך, בדומה להכנת גליל ג ' לי. לחץ על הגליל האחרון כדי לאטום ולעשות תפר. שמן קל 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ'.
שים את הבצק, צד התפר למטה, לתוך המחבת. מכסים וחוזרים לנקודה החמה עד שהבצק שוב מכפיל את גודלו ומתהדר מעל החלק העליון של המחבת, 2 עד 2 1/2 שעות.
מחממים את התנור ל 204°. ממש לפני האפייה, לעשות חתך עמוק 1/4 אינץ ' את מרכז כיכר באמצעות סכין משונן.
מניחים את מחבת כיכר על המדף המרכזי של התנור. לרסס את הקירות הפנימיים של התנור ואת החלק העליון של כיכר עם ערפל נדיב של מים כדי ליצור קיטור. במהירות לסגור את דלת התנור ואופים במשך 30 דקות.
הסר את כיכר מן המחבת ולהמשיך לאפות במשך 10 עד 15 דקות נוספות. מרכז כיכר צריך לרשום 88° על מדחום ואת החלק התחתון של כיכר צריך להישמע חלול כאשר טפח.
תן ללחם להתקרר לחלוטין על מדף קירור לפני חיתוך לקבלת התוצאות הטובות ביותר. אחסן קירור במיכל אטום למשך עד 3 ימים.
השתמשו בכדור במשקל 1 פאונד של בצק פיצה טרי או בצק פיצה קפוא מפשיר, הזמין בכמה סופרמרקטים מיוחדים ופיצריות שכונתיות ידידותיות. אפשר לבצק להגיע לטמפרטורת החדר ולשטח את הבצק לתוך המלבן ברוחב 9 אינץ', מתקדם לפי ההוראות עם סרירצ ' ה וגבינה, ומאפשר לבצק לעלות ולאחר מכן אפייה לפי ההוראות.
Reprinted with permission from The Sriracha Cookbook: 50" Rooster Sauce " Recipes That Pack a Punch by Randy Clemens. זכויות יוצרים © 2011 by Randy Clemens; photographs copyright © 2010 by Leo Gong. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.