קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

צ'דר-Sriracha לחם מערבולת

צ'דר-Sriracha לחם מערבולת
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, חלב, קמח לא מיובש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'דר עשב מערבולת לחם, Sriracha-עוגיות צ'דר, ו כדור גבינת צ'דר Sriracha (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, לחמם את החלב, החמאה והסוכר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ברגע שהחמאה נמסה. הנוזל צריך להיות פושר למגע, סביב 38°. לאפשר לו להתקרר לטמפרטורה זו במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מפזרים את השמרים על תערובת החלב ולתת לשבת במשך 10 דקות כדי הוכחה. לאחר כ 10 דקות, צריך להיות שכבה של קצף על פני השטח של התערובת, אשר מסמל כי השמרים הוא קיימא ומוכן להקריב את חייו שלו בשם לחם טוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים את התערובת חלב ושמרים לתוך קערת קמח ומערבבים עם כף עץ עד תערובת רכה, מרופט נוצר.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להעביר את הבצק למשטח עבודה משוריין היטב ללוש במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
להעביר את הבצק לקערה משומנת קלות, לכסות במגבת מטבח, ולאפשר לו לנוח, ללא הפרעה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
לאחר מנוחתו, להפוך את הבצק בחזרה החוצה על משטח עבודה משוריין היטב ללוש עד רך, תוצאות בצק אלסטי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
להעביר את הבצק שוב לקערה משומנת קלות, לכסות, ולאפשר לו לנוח באזור חם של הבית עד הוכפל בגודל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
להעביר את הבצק אל משטח העבודה, באמצעות הידיים שלך, בעדינות לשטח לתוך מלבן 9 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מורחים את Sriracha על הבצק, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות החיצוניים חינם של Sriracha.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
12
מפזרים את הגבינה באופן שווה על פני Sriracha, מכבד את אותו הגבול. זה גבול זה המאפשר את הבצק לאטום כראוי בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
מגלגלים את הבצק בחוזקה, לאורך, בדומה להכנת גליל ג ' לי. לחץ על הגליל האחרון כדי לאטום ולעשות תפר. שמן קל 9 על ידי מחבת כיכר 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
שים את הבצק, צד התפר למטה, לתוך המחבת. מכסים וחוזרים לנקודה החמה עד שהבצק שוב מכפיל את גודלו ומתהדר מעל החלק העליון של המחבת, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
מחממים את התנור ל 204°. ממש לפני האפייה, לעשות חתך עמוק 1/4 אינץ ' את מרכז כיכר באמצעות סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
16
מניחים את מחבת כיכר על המדף המרכזי של התנור. לרסס את הקירות הפנימיים של התנור ואת החלק העליון של כיכר עם ערפל נדיב של מים כדי ליצור קיטור. במהירות לסגור את דלת התנור ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
17
הסר את כיכר מן המחבת ולהמשיך לאפות במשך 10 עד 15 דקות נוספות. מרכז כיכר צריך לרשום 88° על מדחום ואת החלק התחתון של כיכר צריך להישמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
18
תן ללחם להתקרר לחלוטין על מדף קירור לפני חיתוך לקבלת התוצאות הטובות ביותר. אחסן קירור במיכל אטום למשך עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
19
בצביטה
20
השתמשו בכדור במשקל 1 פאונד של בצק פיצה טרי או בצק פיצה קפוא מפשיר, הזמין בכמה סופרמרקטים מיוחדים ופיצריות שכונתיות ידידותיות. אפשר לבצק להגיע לטמפרטורת החדר ולשטח את הבצק לתוך המלבן ברוחב 9 אינץ', מתקדם לפי ההוראות עם סרירצ ' ה וגבינה, ומאפשר לבצק לעלות ולאחר מכן אפייה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
פיצה קפואהפיצה קפואה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
SrirachaSriracha
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
21
Reprinted with permission from The Sriracha Cookbook: 50" Rooster Sauce " Recipes That Pack a Punch by Randy Clemens. זכויות יוצרים © 2011 by Randy Clemens; photographs copyright © 2010 by Leo Gong. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה