צ'דר בייקון ראנץ' מושך
גשו לסופר וקנו לחם מחמצת עגול, תערובת רוטב חווה, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: בייקון, צ'דר ומטבל חווה, צ'דר בייקון החווה לטבול, ו בייקון ראנץ ' צ'דר מטבל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית, הופכים מדי פעם, עד לבישול באמצע הדרך, כ -5 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; חותכים לרוחב לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'.
חותכים חריצים באמצע הלחם בשני כיוונים ויוצרים תבנית לוח שחמט. להחליק פרוסות גבינת צ ' דר חתיכות בייקון לתוך החריצים.
מערבבים חמאה ורוטב החווה מערבבים יחד בקערה קטנה; יוצקים מעל לחם ומאפשרים לטפטף לחריצים. עוטפים כיכר שלמה ביריעת נייר אלומיניום ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות. פורשים לחם ומחזירים לתבנית אפייה; אופים עד שהגבינה נמסה והבייקון פריך, כ -10 דקות נוספות.