קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'דר בייקון ראנץ' מושך

צ'דר בייקון ראנץ' מושך
גשו לסופר וקנו לחם מחמצת עגול, תערובת רוטב חווה, גבינת צ'דר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: בייקון, צ'דר ומטבל חווה, צ'דר בייקון החווה לטבול, ו בייקון ראנץ ' צ'דר מטבל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית, הופכים מדי פעם, עד לבישול באמצע הדרך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר; חותכים לרוחב לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
חותכים חריצים באמצע הלחם בשני כיוונים ויוצרים תבנית לוח שחמט. להחליק פרוסות גבינת צ ' דר חתיכות בייקון לתוך החריצים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
מערבבים חמאה ורוטב החווה מערבבים יחד בקערה קטנה; יוצקים מעל לחם ומאפשרים לטפטף לחריצים. עוטפים כיכר שלמה ביריעת נייר אלומיניום ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה1 מעטפה תערובת רוטב רוטב סלט חמאה חמאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות. פורשים לחם ומחזירים לתבנית אפייה; אופים עד שהגבינה נמסה והבייקון פריך, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות