צ'דר וכדורי זית
צ'דר וכדורי זית יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d' ouvre שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 86 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם זיתים, גבינת צ'דר חדה במיוחד, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כדורי זית, כדורי זית גבינה, ו כדורי לבן מתובלים בשמן זית.
הוראות
אפשר לגבינה לשבת בחוץ עד שהיא בטמפרטורת החדר. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הגבינה, החמאה והפפריקה באמצעות בלנדר מאפה. בהדרגה לערבב קמח, תחילה באמצעות בלנדר מאפה, ולאחר מכן באמצעות הידיים.
מערבבים עד הבצק מושך יחד. זה צריך ליצור כדור מוצק עם מראה חלק, אבל יש מרקם מתפורר כאשר נקרע לגזרים. אם הבצק נראה יבש מדי, מוסיפים עוד גבינה מגורסת.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לצבוט חתיכת בצק קטנה, ולכסות זית עם זה.
מגלגלים בעדינות בין כפות הידיים כדי להחליק ולאטום את הזית בתוך הכדור.
מניחים על גיליון עוגיות ungreased וחוזרים עם בצק וזיתים שנותרו.
מניחים את המגש של זיתים מכוסים לתוך המקרר במשך 10 דקות כדי המשרד.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.