צ'דר טורקיה אופים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לאפות הודו צ'דר. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 349 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם הודו, מלח, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם אופים צ'דר כרובית, חציל-צ'דר אופים, ו צ'דר תרד אופים.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, המרק והבצל. הפחיתו את החום.
מוסיפים אורז; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שהם רכים.
מסירים מהאש; מוך עם מזלג.
מחלקים אורז בין שני משומנים 9 אינץ'. מחבתות אפייה מרובעות.
מפזרים כל אחד מהם הודו ואפונה. בקערה גדולה שלבו את המרק, החלב והמלח; יוצקים על הודו. זורקים את פירורי הקרקר והחמאה; מפזרים מעל.
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
אופים את הקדירה השנייה, ללא כיסוי, ב-350 מנותקת למשך 35 דקות או עד להזהבה.
לשימוש בקדרה קפואה: להפשיר במקרר למשך 24 שעות.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 45-50 דקות או עד שהם מחוממים.