צ'דר-טימין ביסקוויטים קשקשים
אם יש לכם קמח, סוכר, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. נסו צ'דר-טימין ביסקוויטים קשקשים, עוגיות צ'דר מעופפות, ו עוגיות צ'דר רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח וקרם של טרטר.
חותכים בחמאה באמצעות חותך מאפה או מזלג עד שהוא בגודל של אפונה. הפוך באר במרכז התערובת ולמדוד את החלב, גבינה ותימין לתוך הקערה. מערבבים בעדינות עד לקבלת בצק רך.
רול או לטפוח על משטח מקומח עד 3/4 אינץ ' עבה.
חותכים למעגלים ומניחים על תבנית אפייה.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד תחתית הביסקוויטים הם חום זהוב.