צ'ופ-צ' ופ ביף מוקפץ
גשו לסופר וקנו אפונים מסוכרים, פרחי ברוקולי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל לחתוך פלדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלדה זנגביל לחתוך שיבולת שועל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: צ'ופ-צ' ופ ביף מוקפץ, ארוחת ערב-זמן צ'ופ-צ' ופ סלט, ו קוצצים עוף בכוסות חסה.
הוראות
בקערה, לשלב מרק בשר בקר, קורנפלור, רוטב סויה, שום ופלפל אדום.
להקציף עד קורנפלור מתמוסס. תניח בצד.
בשר בקר העונה עם מלח ופרוסה דקה.
הוסף לקערה וזרוק למעיל. לכסות ולתת להשרות במקרר במשך 10 עד 15 דקות.
להביא מחבת מרוססת עם ספריי nonstick לחום בינוני-גבוה.
מוסיפים ברוקולי, אפונה הצמד סוכר, פטריות, בצל ירוק, ו 1/4 כוס המרינדה מן הבשר. ערבוב מדי פעם, לבשל עד ברוקולי מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים בשר בקר ומרינדה שנותרה. ערבוב מדי פעם, לבשל עד בשר מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מגישים אותו ומתבלים לפי הטעם עם מלח נוסף ומקשטים עם בצל ירוק פרוס, אם משתמשים. תהנו!