קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

צ'ופ-צ' ופ ביף מוקפץ

צ'ופ-צ' ופ ביף מוקפץ
גשו לסופר וקנו אפונים מסוכרים, פרחי ברוקולי, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל לחתוך פלדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלדה זנגביל לחתוך שיבולת שועל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: צ'ופ-צ' ופ ביף מוקפץ, ארוחת ערב-זמן צ'ופ-צ' ופ סלט, ו קוצצים עוף בכוסות חסה.

הוראות

1
בקערה, לשלב מרק בשר בקר, קורנפלור, רוטב סויה, שום ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
2
להקציף עד קורנפלור מתמוסס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
בשר בקר העונה עם מלח ופרוסה דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף לקערה וזרוק למעיל. לכסות ולתת להשרות במקרר במשך 10 עד 15 דקות.
5
להביא מחבת מרוססת עם ספריי nonstick לחום בינוני-גבוה.
6
מוסיפים ברוקולי, אפונה הצמד סוכר, פטריות, בצל ירוק, ו 1/4 כוס המרינדה מן הבשר. ערבוב מדי פעם, לבשל עד ברוקולי מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים בשר בקר ומרינדה שנותרה. ערבוב מדי פעם, לבשל עד בשר מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים אותו ומתבלים לפי הטעם עם מלח נוסף ומקשטים עם בצל ירוק פרוס, אם משתמשים. תהנו!
מרכיבים שתצטרך