אם יש לכם צדפות, מים, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו Cioppino, Cioppino, ו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול ועמוק מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מטגנים את השום והבצל עד שהם הופכים ארומטיים, אבל לא משחימים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, פתיתי צ ' ילי וממשיכים לערבב בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
יוצקים יין לבן ומים ומבשלים על אש נמוכה. לכסות ולבשל במשך כ -30 דקות.להפוך את החום עד גבוה ולהוסיף את כל החומרים במאכלי ים ועלי הפטרוזיליה. ברגע שהצדפות והמולים פתוחים, התבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
שדי פסיון אם )
ספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טיפים עגולים לפינה #4
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
מוסיפים מלח לפי הטעם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום