צ'ורוס אני
כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. אם יש לך סוכר, קינמון טחון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: Churros de Queso (Churros גבינה), צ'ורוס, ו צ'ורוס.
הוראות
למלא מחבת עמוקה 1 1/2 אינץ ' עמוק עם שמן צמחי.
בקערה בינונית, לשלב את המים ותערובת אפייה. באמצעות כף עץ, להכות במשך כ 3 עד 4 דקות, עד התערובת הופכת ספוגית ואחידה. באמצעות שקית מאפה, צינור 5 אינץ רצועות ארוכות של הבלילה לתוך השמן החם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, מטגנים רק זוג בכל פעם. מבשלים עד גולן בראון, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר. בקערה קטנה או צלחת, מערבבים יחד את הסוכר והקינמון. לטבול צ ' ורוס מטוגן בסוכר למעיל.