לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייקים צרוכים במחבת עם פטריות , סטייקים של חצאית צרובה במחבת וסטייקים צרוכים במחבת עם רוטב רומסקו .
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ' על אש גבוהה עד שהיא חמה מאוד, כ-3 דקות. בינתיים, מייבשים היטב את הסטייקים בעזרת נייר סופג. מצפים קלות כל צד של הסטייקים בשמן קנולה ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הוסיפו 1 עד 2 כפות שמן קנולה למחבת (זה יעזור ליצור קרום נהדר על הסטייקים) והוסיפו את הסטייקים. אל תצטופף אותם; אם אתה לא יכול להשאיר מקום בין הסטייקים, השתמש ב-2 מחבתות. מבלי להזיז אותם, מבשלים את הסטייקים 3 דקות. בעזרת מלקחיים, הפוך אותם ומבשלים עוד דקה אחת עבור נדיר, 2 דקות נוספות עבור מדיום רייר או 4 דקות נוספות עבור מדיום.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים את הסטייקים לצלחת ומכסים בצורה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
נותנים לנוח לפחות 5 דקות לפני שחותכים לתוכם.
5
שופכים את השמן המשומש מהמחבת ומוסיפים כוס שמן חדש. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את בצל השאלוט והשום למחבת ומבשלים עד שהם רק מתחילים להשחים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את מרק הבקר, רוטב ווסטרשייר וחומץ שרי ומביאים את הרוטב לרתיחה. מבשלים עד לצמצום בחצי, 3 עד 5 דקות. מכבים את האש וטורפים פנימה את החמאה עד שהיא נמסה והרוטב מסמיך. מערבבים פנימה את הזיתים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
חתיכות ירקות בגודל נגיס
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
שים כל סטייק על צלחת; מפזרים את הרוטב מעל ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Etude Heirloom Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.