קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צ'וריסו

צ'וריסו
צ'וריסו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, כתף חזיר הקרקע גס, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו המרכיב הסודי( צ'וריסו): תפוחי אדמה צ' וריסו-צ'יפס עם בצל פנינה ושום שלם, המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, ו Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (אורז קרמי עם עוף וצ'וריסו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הצ ' ילי בקערה במים חמים מאוד כדי לכסות עד רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
לנקז את הצ ' ילי, לקרוע לחתיכות קטנות יותר, ולחזור לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מוסיפים את החומץ ומרינדה במשך 45 דקות, ערבוב מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4
להעביר את צ ' ילי וחומץ לבלנדר ולעבד עד חלקה, הוספת קצת יותר חומץ רק אם יש צורך לשחרר את הלהבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
שים את החזיר, שומן חזיר, ושום בקערה גדולה לזרוק עד מתפורר ומעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
מוסיף את צ ' ילי מחית, אורגנו, מלח, פלפל, טימין, allspice, ציפורן, ואולי טקילה. ביסודיות למחוץ יחד את כל החומרים עם הידיים. מטגנים כפית במחבת קטנה עד מבושל היטב, טעם, ומוסיפים יותר מלח במידת הצורך. מכסים את הקערה בחוזקה לרפא במקרר לפחות 1 יום רצוי במשך 3 ימים, מדי פעם הופך את התערובת כך הטעמים מעורבבים היטב. בשלב זה, צ ' וריסו ניתן לחלק קבוצות קטנות יותר, כמה לשמש מיד מנות שונות ואחרים שניתן להקפיא עד 3 חודשים. אם אתה רוצה, זה גם הזמן לדחוף חלק או את כל תערובת הבשר לתוך תרמילים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
טקילהטקילה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
אם אתה עושה קישורים עם רק חלק צ ' וריסו, אתה לא צריך את כל התרמילים. יש לשטוף את התרמילים במים קרים כדי להסיר את המלח, ולאחר מכן להשרות אותם במים כדי לכסות מעורבב עם חומץ במשך 30 דקות. כפי שאתה להסיר את התרמילים מהמים, לחתוך לחצי. לסחוט סגור קצה אחד של אורך ולמלא את הקצה השני עם מים כדי לוודא שאין דליפות. אם יש לנקב, לחתוך את המעטפת משני צידי לנקב, לקשור קשר כפול בקצה אחד של כל אורך, ולחץ על כל מים מהקצה השני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
2
הנה האתגר האמיתי, והכיף: להכניס את המילוי לתרמילים. זה יכול להיעשות רק עם משפך וכל עגול, שטוח קצה חתיכת עץ שמתאים לתוך הפתח. אבל, כמו תמיד, אצבעות הן הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
3
בזהירות להחליק את הקצה הפתוח של המעטפת על המשפך, דוחף אותו רחוק ככל שזה ילך בקלות. לפני הוספת תערובת הבשר, להחזיק את המשפך זקוף ולחץ על המעטפת כדי להסיר כל אוויר עודף. עכשיו, תדחפי חלק מהצ ' וריסו לתוך המשפך, תדחפי כמה שיותר ממנו למטה לתוך המעטפת ותוסיפי מספיק כדי ליצור חבילה מוצקה אבל תשאירי קצת מקום ריק בסוף כדי לעשות עוד קשר כפול. טוויסט ולקשור כל 3 1/2 ל 4 אינץ ' עם מחרוזת מסוג יוטה או רצועות צרות של קליפות תירס מיובשות. דיאנה קנדי, שממנה למדתי כל כך הרבה, תמיד מחכה עד שהיא מילאה את כל התרמיל ואז קושרת אותו כדי לוודא שכל החלל מלא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
4
לתלות את הקישורים לייבוש בטמפרטורת החדר במשך 3 ימים, ואז לכסות ולקרר ולהמשיך להתייבש במשך כמה ימים נוספים. הקישורים ישמרו במשך כמה שבועות במקרר או שהם יכולים להיות קפואים במשך כמה חודשים.
5
From La Cocina Mexicana: Many Cultures, One Cuisine by Marilyn Tausend with Ricardo Muñoz Zurita, © 2012 University Of California Press