צ'וריסו בגריל ממולאים פלפלים Poblano
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו צ'וריסו ממולאים פלפלים Poblano, צ'וריסו ממולאים פלפלים Poblano, ו צ'וריסו & Poblano חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיף בצל ו sauté עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים בצ ' וריסו, שוברים נקניק לחתיכות קטנות עם כף עץ, ומבשלים עד מבושל, כ 5 דקות.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מוסיפים אורז, עגבניות, קרם, כוסברה, וגבינת cotija לקערה עם תערובת בשר ומערבבים עד בשילוב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
תערובת כפית לתוך חללים של poblanos לפצל העליון עם גבינת ג ' ק פלפל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים poblanos בצד מגניב של גריל, כיסוי, ומבשלים עד גבינה נמסה poblanos התרככו, על 20-30 דקות.