צ'וריסו וביצים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש כוסברה-אופציונלית, בצל אופציונלי, טורטיות-אופציונלי, ו 6 ביצים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים ממולאות עם צ'וריסו פריך, שמן צ' וריסו ופפריקה מעושנת, צ'וריסו וביצים, ו ביצים סקוטיות צ'וריסו.
הוראות
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מחממים כף שמן זית או שומן בייקון במחבת.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים (אופציונליים) ומבשלים עד שהתרככו.
מוסיפים את צ 'וריסו וצימוקים: לאחר שהתרכך, להעביר את הבצל לצד המחבת ולהוסיף גושים של צ' וריסו למחבת. השתמש מרית עץ כדי לשבור את חתיכות נקניק.
מערבבים עד הנקניק מבושל דרך, אם כי לא בהכרח השחמה. אם אתה לא משתמש צ ' וריסו רזה, לנקז את השומן העודף מן המחבת לפני שתמשיך.
אם אתה לא משתמש צ 'וריסו רזה, ייתכן שתרצה לבשל את צ' וריסו הראשון, ניקוז השומן העודף, ולאחר מכן להסיר לצלחת בזמן שאתה מבשל את הבצל בשומן הנותר. אנחנו בדרך כלל מבשלים עם צ ' וריסו רזה, כך עודף שומן הוא לא בעיה.
מוסיף את הביצים: לפצח את הביצים אחד בכל פעם, לתוך המחבת. לשבור את החלמונים ומערבבים את הביצים לתוך הנקניק.
מערבבים כל הזמן עד הביצים מתחילים להגדיר, אבל הם עדיין לחים.
מגישים מיד עם צד של טורטיות תירס מחומם וכוסברה כקישוט.