קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

צ'וריסו וביצים

צ'וריסו וביצים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש כוסברה-אופציונלית, בצל אופציונלי, טורטיות-אופציונלי, ו 6 ביצים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים ממולאות עם צ'וריסו פריך, שמן צ' וריסו ופפריקה מעושנת, צ'וריסו וביצים, ו ביצים סקוטיות צ'וריסו.

הוראות

1
מבשלים את הבצל: 
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים כף שמן זית או שומן בייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבצלים הקצוצים (אופציונליים) ומבשלים עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את צ 'וריסו וצימוקים: לאחר שהתרכך, להעביר את הבצל לצד המחבת ולהוסיף גושים של צ' וריסו למחבת. השתמש מרית עץ כדי לשבור את חתיכות נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
תוסיף את הצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
7
מערבבים עד הנקניק מבושל דרך, אם כי לא בהכרח השחמה. אם אתה לא משתמש צ ' וריסו רזה, לנקז את השומן העודף מן המחבת לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אם אתה לא משתמש צ 'וריסו רזה, ייתכן שתרצה לבשל את צ' וריסו הראשון, ניקוז השומן העודף, ולאחר מכן להסיר לצלחת בזמן שאתה מבשל את הבצל בשומן הנותר. אנחנו בדרך כלל מבשלים עם צ ' וריסו רזה, כך עודף שומן הוא לא בעיה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיף את הביצים: לפצח את הביצים אחד בכל פעם, לתוך המחבת. לשבור את החלמונים ומערבבים את הביצים לתוך הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
תוסיף קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מערבבים כל הזמן עד הביצים מתחילים להגדיר, אבל הם עדיין לחים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
הסר מהחום.
13
מגישים מיד עם צד של טורטיות תירס מחומם וכוסברה כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז