צ'וריסו ונזיד עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 482 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. גשו לסופר וקנו עדשים, שום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה טוב. נסו בשר לייט: עדשים, כרוב תבשיל צ'וריסו, מרק עדשים לבן עם צ'וריסו וקרם פפריקה-soupe aux lentilles בלונדיניות avec chorizo et crème au paprika, ו תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מערבבים שום, ומבשלים עד שהוא הופך חום זהוב, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את נקניק צ ' וריסו; מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר ומתחיל חום, על 4 דקות. מערבבים סלרי, ומבשלים עד הסלרי מתרכך, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות צ ' וריסו
נקניק
סלרי
3
יוצקים את כל שומן עודף מן הנקניק, ולאחר מכן להוסיף את העדשים ומים. מתבלים עם כורכום, אבקת קארי וכמון. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העדשים הם מכרז, כ 40 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.