צ'וריסו ממולאים אדומים
צ'וריסו ממולאים האדומים יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת מנצ'גו, טקילה, צ' וריסו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 171 אנשים התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 28%, וזה די רע. מתכונים דומים: צ'וריסו ממולאים אדומים, סלט האדומים המרהיב עם רוטב חם אדום, ו תבשיל בקר ג'אווה קרוקפוט עם פטריות ותינוקות אדומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים את התבלינים בקערה קטנה. שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה. תוקעים כמה פעמים סביב כל תפוח אדמה בעזרת מזלג. משפשפים באופן שווה עם שמן הזית ומפזרים באופן שווה את תערובת התבלינים.
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד מבושל דרך העור הוא פריך, 45 דקות עד 1 שעה.
מוציאים מהתנור, חוצים ובעזרת כף קטנה גורפים את תפוח האדמה ומשאירים כ-1/8 אינץ ' של בשר בעור. שומרים את הקליפות וקוצצים את בשר תפוחי האדמה.
למילוי: במחבת מטגן על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן הקנולה. כשהוא חם מוסיפים את הצ ' וריסו ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים האדומים, הזיתים והשום ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מתפיחים את התבנית עם הטקילה, מבשלים עד שהנוזל נספג.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הכוסברה ובשר תפוחי האדמה השמור לאיחוד.
מניחים את קליפות תפוחי האדמה בתבנית פאי או בתבנית אפייה דומה, ומקננים אותם זה בזה. ממלאים כל מחצית ב -1 1/2 כפות מתערובת הצ ' וריסו, מעליהם את הגבינה ומחזירים לתנור. מבשלים עד שהגבינה מתחילה להימס והם מחוממים, 5 עד 6 דקות.
מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים חם.