צ'וריסו נאגטס עם מטבל סלסה שמנת
המתכון צ'וריסו נאגטס עם מטבל סלסה שמנת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 40. אם יש לך סלסה, נקניק צ'וריסו, תיבול מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו צ'וריסו Queso לטבול עם בירה וצ' ילי, צ'וריסו Queso לטבול עם בירה וצ' ילי, ו צ'וריסו נאגטס עם רוטב טבילה צ'ימיצ' ורי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לנצח גבינת שמנת ושמנת חמוצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן, עד התערובת חלקה.
להוסיף 2 כפיות תיבול סלסה; לנצח עד מעורבב. כיסוי וצינה. סלסה יכולה להתבצע יום לפני ומוגש חם או קר.
תנור חום עד 232°. קו 2 יריעות עוגיות גדולות עם נייר קלף בישול. בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ו 1 כף תיבול. מערבבים בגבינת צ 'דר וצ' וריסו; מערבבים היטב. בקערה קטנה, מערבבים תירס וחלב. מערבבים תערובת תירס לתוך תערובת ביסקוויק עד בשילוב טוב.
כפית 2 כפות תערובת על גיליון עוגיות, לחץ 1 זית לתוך כל אחד, מכסה זית לחלוטין.
אופים 12 עד 13 דקות או עד חום זהוב.
מגישים נאגטס עם מטבל סלסה שמנת.